Aktuella öppettider:

Augusti: 5-10/8  & 17-31/8 passar vi på att ta litet ledigt, i övrigt har vi öppet i butiken ons-fre 10.00-16.00 & lör 10.00-14.00 

September & oktober: öppet i butiken samt för inlämning av äpplen ons-fre 10.00-16.00 & lör-sön 10.00-14.00


I maj 2015 gjorde vi en galen grej och flyttade till Glommen och tog över gamla Hule Trädgård! Vi hade länge drömt om att driva ett äppelmusteri och ciderbryggeri, och då chansen till att köpa en kutsnära gård med tillhörande äppelträdgård i vackra Halland bjöd sig, blev beslutet enkelt. På köpet fick vi 2000 m2 växthus (!) och då det visade sig att man alltid har odlat blommor i växthusen i Hule, kändes det rätt att föra denna traditionen vidare. 


Förutom blommor och växter för trädgård och uterum odlar vi under sommarhalvåret grönsaker, örter och annat gott som finns att köpa i vår gårdsbutik i växthuset. Från juli har vi även självplock på tomater. I september öppnar vi musteriet och det finns möjlighet att lämna in och få mustat sina egna trädgårdsäpplen. Då finns även äppelmust på äpplen från äppelträdgården att köpa i gårdsbutiken.

During the summer months our farm shop in the greenhouse is filled with seasonal flowers and plants, tomatoes, fresh herbs, vegetables and garden accessories. In the autumn we offer fresh apple juice from our farm press made from apples from our own orchard.   


Varmt välkomna till oss!

Welcome to our place!

Bästa hälsningar,

Best regards,

Ingrid & MartinFölj oss gärna på Facebook och Instagram om ni är nyfikna på vad vi har för oss!

Follow us on Facebook and Instagram for opening hours and if you want to know what we're up to!